Динамо - Ольборґ 2:0. Післяматчева прес-конференція Сергія Реброва


Головний тренер Динамо Сергій Ребров зустрівся з журналістами після домашнього матчу Ліги Європи з Ольборґом (2:0).

Динамо - Ольборґ 2:0. Післяматчева прес-конференція Сергія Реброва


Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров зустрівся з журналістами після домашнього матчу Ліги Європи з "Ольборґом" (2:0).

- Всі чекали реваншу, що буде феєрична гра, але, на жаль, в першому таймі її не було. Але будь-які ігри, будь-які команди, які потрапили в Лігу Європи - це серйозні суперники і кожен з нас повинен до них ставитися серйозно. У першому таймі, напевно, не було командної гри, не терпіли всією командою. У другому, я це побачив, особливо, коли видалили гравця і хлопці, як то кажуть "грали за того хлопця", і розуміли на скільки важливо зараз працювати всім разом, інакше буде дуже важко. Я їм вдячний, що вони витримали цей іспит. Я і перед минулою грою казав, що "Ольборг" - дуже серйозний суперник, це організована і дисциплінована команда. Я радий, що сьогодні ми зіграли гідно і обіграли цю команду.

- У моменті з видаленням Драговича, можна було обмежитися жовтою карткою?

- Якщо це фол останньої надії, то яка ж там жовта картка. Я не бачив точно, але з місця, де я стою, бачив, що Віда, можливо, міг підстрахувати, якщо б він включив всю швидкість, він би й сам наздогнав цього футболіста. Я не можу зараз це коментувати. Але те, що Драгович збивав і там вже далі нікого не було - напевно це червона картка.

- Коли видалили Драговича на поле вийшов Бурда і лінія оборони стала такою ж, як і в Данії. Але при цьому гравці займали дещо інші позиції, ніж у першій грі з "Ольборгом". З чим це пов’язано?

- Пов'язано з тим, що у нас немає лівого захисника, якби він був номінально, не було травми, то награвалась би якась лінія оборони. У Хачеріді була досить довга травма, він не міг грати в складі. Зараз, ті футболісти, які виходять на нові для них позиції крайніх захисників - вони дійсно відпрацьовують і роблять те, що ми просимо, і у них виходить. На жаль, у них поки немає синхронності, яку ми від них вимагаємо. Але на цьому етапі найголовніше, що зіграли на нуль останні дві зустрічі. Для нас це дійсно дуже важливо, для впевненості захисників.

- Чому Бурда, в Данії грав на фланзі, сьогодні вийшов в центрі захисту, а зліва залишився Віда?

- Бурда номінально центральний захисник, іноді він закривав праву бровку і непогано там діяв правим захисником і правим центральним. У нас були проблеми і Микита грав на лівому фланзі, але те, що від нього вимагалося, дисципліновано зіграти в обороні - він це робив. Сьогодні він вийшов центральним захисником і з того, що я бачив, у мене до нього немає претензій.

- Чому в першому таймі не було командної гри, а в другому вона з'явилася?

- В перерві була не тільки між мною і футболістами, але й між ними чоловіча розмова. Вони висловили своє невдоволення один одному і вийшли у другому таймі однією командою. Видно було, що вони працювали синхронно і всі разом. На жаль, цього не було в першому таймі, і це вже не в перший раз. Можливо, команда розуміє, коли вже припекло і потрібно забивати м'яч, що потрібно працювати швидше. Ще раз повторюся, ніхто не говорив, що перший тайм ми повинні починати повільно чи ні, можливо це питання психології. Але після першого тайму, я дійсно побачив, що вийшла команда, яка розуміє, як це робити і розуміє, що виграти цю гру можна тільки командними діями.

- Наприкінці гри щось трапилось з Шовковським. На скільки це серйозно?

- Сказав, що відчув задній м'яз, але на скільки це серйозно, не зрозуміло. Зараз в роздягальні сказав, що не болить. Подивимося завтра, зробимо МРТ і будемо точно знати, що у нього пошкоджене.

- Чому в кінці гри замінили Ярмоленка?

- Тому що в кінці гри Андрій не відпрацьовував в обороні. Я можу це сказати всім, ображається Андрій, ображається Ленс - хто завгодно нехай ображається, якщо вони не відпрацьовують... Це бачать усі вболівальники, не тільки я. Не збираюся когось залишати, тому що великі зірки. Я поважаю Андрія, Ленса, всіх поважаю, але якщо хтось на поле не відпрацьовує, я маю право їх замінити.

- Ленса замінили ще раніше. Він також не відпрацьовував?

- Все-таки Ленс робив хороші проходи, які були дуже небезпечні. Ленса поміняли тільки тому, що видалили Драговича. А так би я Ленса не змінив.

- Можете розповісти як зараз справи в лазареті?

- По Мбокані: звичайно це хороший і потрібний нам футболіст. Але будь-який футболіст, який отримав тривалу травму, він не може приїхати і відразу заграти. Він повинен пройти якийсь підготовчий період, якого б він рівня не був. Зараз Мбокані проходить цей період. Це закон такий у футболі, він повинен пройти підготовчий період. Зараз він його проходить і зрозумів, що це потрібно. Я сподіваюся, що в кінці сезону він нам ще допоможе. Все залежить від нього, чи хоче він працювати далі, проходити цей період і потім вливатися в команду.

З приводу Гармаша - на жаль, у Дениса є проблеми і зараз він теж проходить той період, який йому сказали в Барселоні. Він витримує 2 тижні, які йому сказали, потім будуть лікарі в Барселоні і наші вирішувати, як далі з Денисом. Всі на нього сподіваємося, всі чекаємо, щоб він видужав якомога швидше. Це дійсно наш футболіст, який намагається одужати якомога швидше і, звичайно, він нам дуже потрібний.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
bogic (Iv-Frankivsk-Wroclaw)
Дуже мудро сказано - видно зразу його інтелект
Ответить
2
0
Вернуться к новостям
Комментарии 5
bogic (Iv-Frankivsk-Wroclaw)
Дуже мудро сказано - видно зразу його інтелект
Ответить
2
0
pashkovskiy85 (Чернигов)
Наконец-то дождался нормальных вьюх от тренера ДК:) До Реброва после матчей был сплошной маразм (касается не только Блохина-Семин и Газзаев тоже не отличались "умом и сообразительностью":)
Ответить
4
0
24sa11go (Винница)
Ось чим подобається то це характером.Не відпрацьовує,на банку,навіть Ярмоленко.Знає коли бути жорстким а коли Ні.Через те я шеву не бачу тренером,він не образить "зірку" .
Ответить
6
0
Пузач (Украина)
Сергей Станиславович мои поздравления! Впечатляет игра команды! Дифирамбы петь рано, но и правду не скроешь:) Удачи!
Ответить
6
0
protivogas (Киев)
Молоток, Сергію Станіславовичу!
Ответить
12
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус